Menu

Brudekjoler : 7 Må-lese Tips til å Velge Den Ideelle Brudekjole May 10, 2016

Handler for brudekjoler? Det kan ofte virke som et minefelt. Er du velge riktig farge? Er det kommer til å komme i gang? Hva skal du bruke?

Her vil vi gi deg svar på noen av disse spørsmålene og mye mer, med 7 gode tips som vil hjelpe deg å velge en fantastisk brudekjole:

Brudekjole

Stil – Vet du hvilken stil du ønsker? Det er viktig å gjøre forskning før du begynner å handle, så vil det hjelpe deg å finne dine brudekjoler raskere og med mindre stress! Du bør sjekke noen av de vanligste bryllup og brude magasiner og internett. Jo flere bilder av forskjellige stiler som du ser, jo bedre idé du vil ha av hva du ønsker. Dette vil også redusere sjansen for pushy salg-folk presser deg til å kjøpe en kjole du ikke er helt forelsket.

Gi skredder tid – Hvis du ikke kjøper en brudekjole av pinnen (som er ganske sannsynlig), så vil det ta tid å endre og tilpasse den til din størrelse. Derfor, med bryllupsdato i tankene, bør du bestille din kjole i god tid for å være klar og har også en buffer i tilfelle nei ytterligere endringer må gjøres før den store dagen!

Nyte jakten – Kjøp brudekjoler kan ikke gå for fort, spesielt hvis du leter etter noe som gjør jaws drop! Hvorfor ikke få jentene som er involvert og har et par dress-shopping utflukter, eller surfe på nettet hjemme med et par glass vin?

BrudekjolerIkke overspend Hvis pengene er stramt – Det er sant at denne kjolen vil være en av de sentrale stedene for bryllupet ditt, men det er ingen grunn til å stresse til en dyr boutique og del med tusenvis av dollar bare fordi det ser ut til å være gjort ting . Du vil finne mange vakre og rimelige kjoler på nettet i disse dager, så det kan være verdt å bruke det litt mindre på kjole og synker besparelsene til en fantastisk bryllupsreise.

Har et budsjett – For å holde kontroll og ikke har ditt bryllup kostnader spiral ut av kontroll du bør holde et budsjett for alt, inkludert kjolen. Hvis du velger en kjole vei ut av din prisklasse vil du bli skuffet, men hvis du allerede har en linje trukket i sanden når det kommer til å koste så vil det være lettere å innskrenke alternativene.

Kjendis brudekjole kan bli din – ikke en millionær ennå? Ikke fortvil! Hvis du søker på nettet kan du raskt finne gode kopier av kjente kjendiser «kjoler. Kate Middleton kjole? Det kan bli din allerede! Sjekk i dag.

Farge meg i  – Å velge riktig farge er avgjørende, men det er mange faktorer å vurdere. Din hudfarge må passe med fargen du velger, og du kan generelt si at jo mørkere hudfarge mørkere farge du kunne velge. Hvit vil fungere for alle! Hvis du har tema bryllup sier det seg selv at fargen skal passe temaet. Det kan også være fint å ha en kjole som har fargen passer med sesongen du gifte i, for eksempel, en gul, gull eller oransje kjole for høsten.

Generelt kan du få svar på nesten alle bryllup relaterte spørsmål på nettet, fra venner eller din skredder, men det er så viktig å ikke overbelastes ned med bekymre seg detaljene. Ta deg god tid og … liker å finne brudekjole. Tross alt, den store dagen skjer bare én gang, og så vi bør nyte det og forberedelsene!

Alle brudekjoler bilder fra MissyDress

Categories: Brudekjoler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>