Menu

Hermès Birkin, en må-ha for å perfeksjonere din personlige stil January 15, 2016

Bare fordi en stor mengde personer er fremme disse posene online, pent, kan du nå gjøre dette enkelt og lett! På grunn av den økende erkjennelse av disse posene, er det vanskelig å finne disse limited-edition produkter til rimelige priser. De er derfor høyt priset at bare en ikke mange individer klarer å kjøpe dem, og de andre bare trenger absolutt å søke etter andre alternativer. Kjøpe brukte varianter av disse posene er hva nesten alle kvinner over hele verden gjør.

Hermes Birkin

Heldigvis er disse Totes er nå i stand til å bli kjøpt på nettet – like frisk og brukt – uten at du trenger å produsere arbeid av å lete etter en selger og på tilbud i byen.

Posen og Kelly bag er begge regnet en av de beste mesterverk av Hermès till dag. Begge disse Totes har nå vært populært siden den perioden sin start, og er ønsket av mange damer i planeten. Innenfor de gamle tider, når alle ordene bare ble utgitt, begge disse hadde så store behov innenfor sine spesielle startintervaller som individer ofte måtte til slutt opp med en tolv måneder venter intervall.

Det er absolutt en mengde nettsteder på nettet uansett hvor kjøpere og selgere kan direkte kobles til hverandre, og se etter produkter og lære om dem gjennom konsept publisering planker eller personlige brukere av selgerne. På flere nettsteder, vil du finne selgere som får jobben gjort for å forsøke å selge brukte Hermes Kelly Birkin totes.Depending på hvilke av disse nettstedene er mer pålitelig, og avhengig av hvilken nettside inkluderer en større stede, kan du gjøre vedtak.

Stiler av disse to typer håndvesker synes å være svært like ved første blikk. De er omtrent rektangulær form og både topp håndtak stiler som du vanligvis bærer hånd. De fungerer på en lignende måte til en konvolutt som er smalere øverst og bredere ved bunnen. En klaff kommer over forsiden, hvor det festing med en lås. The Kelly bag er mer tradisjonelle enn Birkin, som har en mer uformell stil. Birkin er vanligvis kommer med en avtakbar skulderrem alternativ, men Kelly ikke har. Derfor er Birkin mer egnet for kvinner som alltid er på farten.

Hermes Birkin og Kelly har fortsatt en felles punkt, selv om det er mange forskjeller mellom dem begge. Det vil si, de er begge ganske populær, spesielt deres klassiske farger som svart, hvit, rød, oransje, blått. Ettersom disse fargene er allmektige farger, en gang dukker opp, blir de raskt snappet opp. Hva mer, å eie hver og en av de håndvesker, de må vente så lenge. Noen mennesker kan tvile på om det er verdt å vente så lenge for å få en Hermes Birkin eller Kelly. Svaret er absolutt ja. Den klassiske evighet av håndvesker er ikke mytologi noe mer, men realiteten.

Hermes Birkin er et håndlaftet vesken fra Herms. Den er oppkalt etter skuespilleren og sangeren Jane Birkin. Posene er for tiden rundt $ 9000, særlig ved bruk av eksotiske hud. Vi kan tilby høy kvalitet Hermes Birkin poser i forskjellige skinn og farge.

Categories: Veske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>